Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Busje te water in Beesd

Busje te water in Beesd

BEESD – In Beesd is in de nacht van vrijdag 14 op zaterdag 15 juni een busje te water geraakt.

Het ongeval gebeurde omstreeks 00:45 uur op de Katijdeweg. Het busje raakte van de weg en kwam gedeeltelijk in de sloot terecht. In het busje zaten een man en een vrouw. De vrouw bleek onder invloed van alcohol te zijn maar omdat de politie niet kon bewijzen dat zij degene was die achter het stuur zat kon zij niet worden aangehouden voor rijden onder invloed. Beide inzittenden raakten niet gewond. Een bergingsbedrijf heeft het busje weer op de weg gezet.

Foto’s: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *