Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Grote brand verwoest loodsen van kersenteler in Buren

Grote brand verwoest loodsen van kersenteler in Buren

BUREN – Een grote brand heeft zaterdag 15 juni in Buren twee loodsen van een kersenteler verwoest.

De brand ontstond omstreeks 17:30 uur aan de Aalswijksestraat. Ter plaatse bleek dat één van de loodsen in brand stond. Ondanks dat er snel door de brandweer werd opgeschaald naar zeer grote brand kon niet worden voorkomen dat de brand oversloeg naar een tweede aangrenzende loods. Beide loodsen werden volledig verwoest. In de loodsen lagen kersen en stonden voertuigen en apparatuur om kersen te oogsten. Ook dit ging volledig verloren.

Er was bij het uitbreken van de brand niemand in de loodsen aanwezig. Huisdieren konden ook in veiligheid worden gebracht. Omstreeks 20:00 uur startte de brandweer met nabluswerkzaamheden. De oorzaak van de brand is niet bekend.

Foto’s: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *