Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Conflict mondt uit in aanrijding; automobilist gezocht

Conflict mondt uit in aanrijding; automobilist gezocht

LEERDAM – In Leerdam is maandag 17 juni een conflict uitgemond in een aanrijding.

Omstreeks 21:30 uur kreeg een automobilist het op de Horndijk aan de stok met twee voetgangers. De voetgangers werden hierbij door de automobilist bedreigd en bewust aangereden. Waarover het conflict ging is niet bekend. Eén van de voetgangers kwam bij de aanrijding ten val. De automobilist ging er vervolgens vandoor en wordt nog gezocht.

Heeft u iets gezien of gehoord? Of weet u wie de automobilist is? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Foto’s: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Eén reactie

  1. Ondanks het ingestelde 1-richtingsverkeer blijven heel veel automobilisten dit negeren. Ook blijft men vaak veel te hard rijden en houdt men zich niet aan de ingestelde 30kmpu. Als bewoner maak ik mij grote zorgen over dit gedrag van automobilsten, de toenemende agressie en intolerantie (ook van sommige medebewoners).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *