Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Vrouw gewond na ongeval in Leerdam; automobilist gaat er vandoor

Vrouw gewond na ongeval in Leerdam; automobilist gaat er vandoor

LEERDAM – Een vrouw is zondag 23 juni in Leerdam gewond geraakt bij een ongeval.

Het ongeval gebeurde omstreeks 13:45 uur. De vrouw reed met haar auto op de Tiendweg toen zij van achteren werd aangereden door een andere automobilist. Deze automobilist ging er vervolgens vandoor. Een ambulance en politie kwamen ter plaatse om aan de vrouw eerste hulp te verlenen. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen maar deze hoefde uiteindelijk niet ter plaatse te komen.

De vrouw werd nagekeken door de ambulancedienst en ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist die er vandoor ging werd later door de politie teruggevonden. Waarom hij er vandoor ging is niet bekend.

Foto’s: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *