Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Mobiel Media Lab komt naar Haaften en Vuren

Mobiel Media Lab komt naar Haaften en Vuren

HAAFTEN/VUREN – Zaterdag 29 juni komt het Mobiel Media Lab van de politie naar Haaften en Vuren.

Het Mobiel Media Lab is een vrachtwagen waarin u welkom bent om mee te denken met de politie. Elke dag staat de truck op een andere plaats in Nederland. Het Mobiel Media Lab is ook een onderzoeksruimte. De politie vraagt hier uw mening over de communicatiemiddelen die de politie gebruikt. Denk hierbij aan Politie.nl, folders of de social media accounts. Wijkagenten Floor Brouwer en Mike van Geffen willen u graag ontmoeten, gaan graag met u in gesprek en geven advies over actuele onderwerpen. Jeugdagent Addy zal ook aansluiten dus kinderen zijn ook zeker welkom!

Het Mobiel Media Lab staat zaterdag 29 juni vanaf 09:30 uur op de Mildijk in Vuren, tegenover de Spar. Vanaf 12:45 uur staat de vrachtwagen tot ongeveer 15:30 uur op de Dorphuisstraat in Haaften, tegenover de Coop.

Foto: Archief 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *