Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Politie nog steeds op zoek naar automobilist die voetgangers bedreigde en aanreed in Leerdam

Politie nog steeds op zoek naar automobilist die voetgangers bedreigde en aanreed in Leerdam

LEERDAM – De politie is nog steeds op zoek naar de automobilist die maandagavond 17 juni in Leerdam twee voetgangers bedreigde en vervolgens aanreed.

De automobilist kreeg het die avond omstreeks 21:15 uur op de Horndijk aan de stok met twee voetgangers. Hij bedreigde hen en reed hen opzettelijk aan. Eén van hen, een 28-jarige Leerdammer, kwam hierbij ten val en werd door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist ging er vervolgens vandoor in de richting van Leerdam. Van hem ontbreekt tot op heden nog elk spoor. Volgens de politie gaat het om een blauwe auto, mogelijk een Toyota. De automobilist wordt een poging tot zware mishandeling verweten.

Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Geeft u liever anoniem uw tip door? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Vermeld hierbij het zaaknummer 2024191316. Alle tips zijn welkom! ook als u denkt dat uw tip te weinig voorstelt.

Foto: Archief 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *