Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Mobiel Media Lab in Vuren en Haaften druk bezocht

Mobiel Media Lab in Vuren en Haaften druk bezocht

VUREN/HAAFTEN – Het Mobiel Media Lab van de politie is zaterdag 29 juni in Vuren en Haaften druk bezocht.

Het Mobiel Media Lab is een vrachtwagen met een onderzoeksruimte. Bezoekers konden met agenten praten over problemen die spelen in de wijk en meepraten over de communicatiemiddelen van de politie. ’s ochtends stond het Mobiel Media Lab aan de Mildijk in Vuren en ’s middags aan de Dorphuisstraat.

Het Mobiel Media Lab werd goed bezocht. Voor kinderen was er ook het een en ander te beleven. Zo konden zij een kijkje nemen bij een aantal voertuigen en konden ook zij in de vrachtwagen rondkijken. De politie deelde ook onder meer sleutelhangers en halsbanden voor honden uit. De politie spreekt van een geslaagde dag.

Foto’s: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *