Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Persoon valt uit raam van woning in Leerdam

Persoon valt uit raam van woning in Leerdam

LEERDAM – Een persoon is zondag 30 juni uit een raam van een woning in Leerdam gevallen. Dat heeft een politiewoordvoerster maandag 1 juli bevestigd aan 112Glasstad.nl.

Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter uit Rotterdam, werden omstreeks 15:00 uur opgeroepen voor een medisch incident aan de De Ruijterstraat. De helikopter landde op een parkeerplaats langs de Lingedijk. Ter plaatse bleek een persoon uit een raam van de eerste verdieping van een woning te zijn gevallen. Het slachtoffer is na stabilisatie met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Utrecht.

De politie en de afdeling Forensische Opsporing hebben ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van het incident. De woordvoerster kon hier verder vanwege het nog lopende onderzoek geen details over geven, behalve dat er geen aanwijzingen zijn voor een misdrijf.

Foto’s: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *