Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Steekincident blijkt handgemeen; onderzoek loopt

Steekincident blijkt handgemeen; onderzoek loopt

LEERDAM – Hulpdiensten zijn zaterdag 29 juni uitgerukt voor een melding van een steekincident in Leerdam.

Omstreeks 19:30 uur kreeg de politie een melding van een steekincident aan de Westwal. Zij kwamen met een drietal voertuigen ter plaatse en hebben met diverse personen gesproken. Uiteindelijk bleek van een steekincident toch geen sprake te zijn, zo bevestigd een woordvoerster van de politie maandag 1 juli aan 112Glasstad.nl. “Er was sprake van een handgemeen. Hierbij zijn geen personen gewond geraakt.”, aldus de woordvoerster. Wat de reden was van het handgemeen is niet bekend. “De politie doet nader onderzoek.”, laat de woordvoerster weten.

Foto’s: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *