Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Identiteit van pinpasfraudeur bekend bij politie; vijf zaken opgelost

Identiteit van pinpasfraudeur bekend bij politie; vijf zaken opgelost

BEESD/ASPEREN – De identiteit van een pinpasfraudeur die in december 2023 de pinpas wist te stelen van een bejaarde vrouw uit Beesd is bij de politie bekend. Hiermee zijn in één klap 5 zaken opgelost. Dat heeft de politie donderdag 4 juli bekend gemaakt in het programma Plaats Delict van Omroep Gelderland en Oost.

Op dinsdag 12 december 2023 wist een man de pinpas te stelen van een bejaarde vrouw uit Beesd. Direct na de diefstal pinde hij met de pas voor zo’n €750,- bij een pinautomaat aan de Nieuwstraat in Asperen. Extra wrang is dat hij in dezelfde week nog 4 slachtoffers maakte. In totaal maakte hij ruim €2000,- buit.

In februari 2024 besteedde het programma Plaats Delict aandacht aan de zaak. Er werden beelden getoond van de verdachte. Ook op deze website werd destijds aandacht aan de zaak besteed. Naar nu blijkt met succes, want in de uitzending van donderdag 4 juli werd bekend gemaakt dat dankzij diverse tips de identiteit van de verdachte bij de politie bekend is. Hiermee zijn in één klap 5 zaken opgelost. De beelden van deze zaak zijn offline gehaald.

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *