Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Automobilist aangehouden na korte achtervolging in Hellouw

Automobilist aangehouden na korte achtervolging in Hellouw

HELLOUW – De politie heeft dinsdag 9 juli in Hellouw een automobilist aangehouden na een korte achtervolging.

Kort voor 17:00 uur kreeg de politie een melding van een automobilist die zonder geldig rijbewijs door Hellouw zou rijden. Daarnaast zou de man ook onder invloed zijn van medicatie. Ter plaatse trof de politie de man aan op de Korfgraaf. Tijdens een controle besloot de automobilist er plots vandoor te gaan.

Na een korte achtervolging kon de man worden aangehouden. Hij is aangehouden voor het negeren van het stopteken, verzet bij zijn arrestatie, rijden zonder rijbewijs en het weigeren van een bloedproef. Zijn auto is door een bergingsbedrijf meegenomen.

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *