Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Explosief gaat af bij flatwoning in Vianen; politie zoekt getuigen

Explosief gaat af bij flatwoning in Vianen; politie zoekt getuigen

VIANEN – In Vianen is woensdag 10 juli een explosief afgegaan bij een flatwoning.

Omstreeks 09:55 uur werd de brandweer opgeroepen voor een woningbrand in een flat aan de Vijfheerenlanden. De brandweer schaalde op naar middelbrand en kwam met onder meer twee blusvoertuigen ter plaatse. Daar bleek dat bij de voordeur een explosief af was gegaan. Op het moment dat het explosief af ging waren de bewoners thuis. Zij zijn nagekeken door de ambulancedienst maar raakten gelukkig niet gewond.

De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt getuigen om zich te melden. Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Vermeld bij uw tip het zaaknummer 202418370. Alle tips zijn welkom. Zelfs de kleinste tip kan ervoor zorgen dat een zaak wordt opgelost.

Foto’s: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *