Politie zoekt getuigen van vernielingen in Leerdam

Politie zoekt getuigen van vernielingen in Leerdam

LEERDAM – De politie is op zoek naar getuigen van diverse vernielingen die werden gepleegd in Leerdam. Dat hebben zij laten weten in een getuigenoproep via Burgernet.

De vernielingen werden gepleegd in de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 juli. Dit gebeurde tussen 01:00 uur en 01:30 uur in de omgeving van de Patrimoniumstraat. Volgens de politie was een groep van zo’n 10 personen verantwoordelijk voor de vernielingen. Wat ze precies vernield hebben is niet bekend. De groep vluchtte in de richting van het Europaplein. Allemaal waren ze voornamelijk in het donker gekleed.

De politie wil graag in contact komen met mensen die meer informatie hebben over de vernielingen. Heeft u bijvoorbeeld camerabeelden of weet u wie er voor de vernielingen verantwoordelijk zijn? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Geeft u liever anoniem uw tip door? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Alle tips zijn welkom, ook als u denkt dat uw tip niet belangrijk genoeg is. Vermeld bij uw tip het zaaknummer 2024222911.

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Eén reactie

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *