Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Disclaimer

112Glasstad.nl is de nieuwspagina met 112-nieuws uit Leerdam en omstreken. De website staat volledig los van alle hulpdiensten en is ook geen eigendom van zowel de ambulancediensten, politie of brandweer. De makers van de website zijn op geen enkele manier verbonden aan een van deze diensten.

De website wordt met uiterste zorg samengesteld, maar de juistheid van de verstrekte informatie kan niet worden gegarandeerd. Deze kan op elk moment zonder opgaaf van reden gewijzigd worden. De websitebeheerder kan niet garanderen dat de website foutloos/niet naar behoren werkt.

Privacy

De privacy van betrokkenen is voor ons van groot belang. Wij proberen daar dan ook zo veel mogelijk rekening mee te houden. Gezichten van betrokkenen, kentekens van voertuigen en merken van bedrijven zullen ten alle tijden onherkenbaar gemaakt worden. Ook zullen wij in geen geval de volledige namen en adressen kenbaar maken. Bent u van mening dat de privacy toch in het geding is, neem dan contact met ons op via onze social mediakanalen of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Beeldmateriaal en teksten

Alle foto’s en video’s op deze pagina zijn gemaakt door teamleden van 112Glasstad.nl of partners zoals Hulpdiensten Gorinchem, RV Multimedia en 112__Nederland. Het is andere media toegestaan de gepubliceerde beelden over te nemen, met uitzondering van door andere personen ingezonden beelden. Van waar de beelden afkomstig zijn zal in het desbetreffende artikel duidelijk worden aangegevenOvergenomen beelden zullen worden gefactureerd door RV Multimedia. Voor teksten geldt dat deze altijd, tenzij anders vermeld, zijn geschreven door de redactie van 112Glasstad.nl. Indien u voor uw medium teksten wilt gebruiken is dit toegestaan. Hierbij is het wel verplicht, ook al neemt u maar een deel van de tekst over, 112Glasstad.nl als bron te vermelden.