Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Na Herwijnen en Asperen ook Hei- en Boeicop getroffen door inbraken

Na Herwijnen en Asperen ook Hei- en Boeicop getroffen door inbraken

HEI- EN BOEICOP – Na Herwijnen en Asperen zijn het afgelopen weekend ook in Hei- en Boeicop (pogingen tot) woninginbraken gepleegd. Dat bevestigt een politiewoordvoerder dinsdag 30 januari aan 112Glasstad.nl.

Volgens een politiewoordvoerder gaat het om zeker 2 inbraken of pogingen daartoe. Deze werden zaterdag 27 januari tussen 13:30 uur en 23:00 uur gepleegd. Of de twee inbraken met elkaar te maken hebben moet volgens de woordvoerder nog blijken uit het ingestelde onderzoek.

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *