Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Getuigen gezocht van woninginbraak in Herwijnen

Getuigen gezocht van woninginbraak in Herwijnen

HERWIJNEN – De politie is op zoek naar getuigen van een woninginbraak in Herwijnen. Dat meldt buurtpreventieteam Herwijnen Alert.

De inbraak werd gepleegd bij een woning aan de Kolstraat. Dit gebeurde zondagmiddag 11 februari tussen 16:35 uur en 17:30 uur. De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u camerabeelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

2 reacties

  1. Het valt mij op dat diverse willekeurige avonden 2 getinte jongens van rond de 25/30 met donkere kleding rond 21:00 door de Meidoornlaan in Herwijnen lopen en stoppen bij huizen waar de gordijnen van open zijn .

  2. Klopt ik hou in het weekenden vaak op vrijdag en zaterdag nacht een nachtbuurtpreventie rondje door het dorp op me fiets en ik heb die jongens al een paar keer gevolgd heel hun loop route om dat ik voelde dat die hier niks te zoeken hebben in ons dorp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *