Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Grote inzet van politie na melding over persoon met vuurwapen in Lingebos

Grote inzet van politie na melding over persoon met vuurwapen in Lingebos

VUREN – De politie heeft maandagmiddag 12 februari in Vuren groots ingezet na een melding van een persoon met een vuurwapen.

De politie kreeg omstreeks 15:00 uur een melding dat er een persoon met een vuurwapen rond zou lopen in het Lingebos aan de Haarweg. Om de veiligheid te kunnen waarborgen zette de politie groots in op de melding. Onder meer een politiehelikopter kwam ter plaatse. Volgens standaardprocedure bij vuurwapenmeldingen droegen de agenten hun zware vesten.

Na onderzoek trof de politie een minderjarige jongen aan. Hij had een zwartgespoten speelgoedwapen bij zich. De politie heeft na een goed gesprek met de jongen en de ouders besloten geen verdere actie te ondernemen. Er werd niemand aangehouden.

Foto’s: Hulpdiensten Gorinchem/Max Liet

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *