Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Verdacht pakketje blijkt pakketje met sterretjes

Verdacht pakketje blijkt pakketje met sterretjes

HOEF EN HAAG – Hulpdiensten zijn zaterdag 30 maart ingezet voor een melding van een verdacht pakketje bij een woning in Hoef en Haag.

Omstreeks 13:30 uur kwam bij de politie een melding binnen dat een voorbijganger een verdacht pakketje had zien liggen bij een woning aan de Lekstraat. Direct werden meerdere hulpdiensten aangestuurd. De brandweer, een ambulance en de politie kwamen ter plaatse. Uit veiligheidsoverwegingen werd de omgeving van de Lekstraat afgezet.

Na onderzoek door de explosieven verkenner van de politie bleek dat het loos alarm was. Het bleek te gaan om een ongevaarlijk pakketje met vuurwerk, in de vorm van sterretjes. De afzetting kon hierna worden opgeheven en de hulpdiensten keerden terug naar de standplaatsen.

Foto’s: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *