Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Motorrijder gewond bij ongeval in Beesd

Motorrijder gewond bij ongeval in Beesd

BEESD – Bij een ongeval in Beesd is vrijdag 10 mei een motorrijder gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde omstreeks 21:25 uur op de Doctor A. Kuyperweg. De melding kwam binnen als een ongeval op het naastgelegen spoor maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn. “Het betrof een eenzijdig ongeval met een motorrijder.”, stelde een woordvoerster van de politie desgevraagd.

De motorrijder, een 22-jarige man uit Wijk bij Duurstede, is na controle door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. Hij was niet onder invloed van alcohol of drugs. De exacte toedracht van het ongeval wordt onderzocht.

Foto’s: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *